Ontwerp en ingenieursbureau Holland Dynamics BV

(Brug)ontwerpen

Op deze pagina vindt u een bescheiden selectie uit de vele honderden (brug)ontwerpen die wij in de loop der jaren hebben gecreëerd.

Van idee naar een product, productontwikkeling.

Een product is iets dat kan worden gebruikt of gekocht en dat nut en waarde heeft. Alles wat een persoon, bedrijf of organisatie produceert, kan als een product worden beschouwd.

Om een ​​nieuw product te maken of een bestaand product te verbeteren, moeten mensen een creatieve geest, nieuwsgierigheid en de bereidheid hebben om de uitdagingen aan te gaan. Het proces van het bedenken van productideeën en het identificeren van marktbehoeften wordt productontwikkeling genoemd. Productontwikkeling is zowel kunst als wetenschap – het omvat creativiteit, onderzoek, planning en testen. Bij productontwikkeling moet ook rekening worden gehouden met de omgeving waarin producten worden verkocht, inclusief de wetten die van toepassing zijn op deze omgevingen en de concurrentie die vergelijkbare producten verkoopt.

Productontwikkeling bestaat uit vier hoofdfasen: informatie verzamelen, ideeën bedenken, prototypen van het idee en marketing van het product. De eerste fase is het verzamelen van informatie over het productidee. Dit omvat het onderzoeken van trends in technologie, consumentengedrag, productiemogelijkheden en manieren om te profiteren van uw idee. Het omvat ook het onderzoeken van octrooien om ervoor te zorgen dat jouw idee geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten (IER) van iemand anders. In fase twee conceptualiseert je jouw productidee, samen met ons,  in een plan dat je kunt uitvoeren om jouw product te maken. Je neemt marketingstrategieën op om je product te verkopen zodra het is geproduceerd. Fase drie is het maken van een prototype van jouw idee, zodat jij kunt testen of jouw plan werkt met gegevens uit de echte wereld, niet alleen op papier. In fase vier — marketing — promoot je jouw eindproduct.

Holland Dynamics helpt ondernemers en bedrijven bij het vormgeven en ontwikkelen van producten. Van schets, het vervaarding van prototype en advies en begeleiding met serie producties. Met onze moderne studio en werkplaats komen nieuwe producten efficiënt tot leven.

Het ontwerp

Een goed productontwerp is essentieel voor het waarborgen van kwaliteit, esthetiek, bruikbaarheid en innovatie. Het is een proces waarbij eerst een behoefte in de markt moet worden geïdentificeerd, gevolgd door het creëren van een innovatieve oplossing om aan die behoefte te voldoen. Daarna zijn de volgende stappen om jouw product te valideren met experts en het te testen met potentiële klanten om er zeker van te zijn dat het ontwerp aan hun verwachtingen voldoet. Ten slotte moet het product effectief worden vervaardigd en op de markt worden gebracht.

Een goed productontwerp
maakt het leven gemakkelijker.

Veel producten die tegenwoordig op de markt zijn, zouden niet bestaan ​​zonder een goed ontwerp. Een goed productontwerp is essentieel om effectief op de markt te kunnen concurreren. Alle bedrijven moeten met elkaar concurreren om klanten aan te trekken; een goed productontwerp is echter wat hen onderscheidt van de concurrentie. Onze ontwerpers maken voortdurend nieuwe ontwerpen of verbeteren bestaande om de concurrenten van onze opdrachtgevers voor te blijven.

Het niet opnemen van een goed productontwerp in het productieproces leidt tot verlies van potentiële klanten en marktaandeel. Als ontwerpers zijn wij altijd op zoek naar manieren om ons werk te verbeteren en onze productiviteit te verhogen. Wij geloven dat het opnemen van een goed productontwerp in onze workflows een grote rol heeft gespeeld bij het verbeteren van onze output als productontwerpers. Wij gebruiken hoogwaardige 3D printers en tools als onderdeel van onze dagelijkse workflows; dit zorgt ervoor dat al onze opdrachtgevers werk van topkwaliteit krijgen.

Onze productontwerpers zorgen ervoor dat hun producten functioneel, betrouwbaar, esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, terwijl ze waar nodig ook innovatie toevoegen. Het waarborgen van een hoogwaardige klantervaring is cruciaal in de competitieve markt van vandaag; dit kan worden bereikt door producten te ontwerpen die bruikbaar en begrijpelijk zijn voor alle gebruikers.

Alles in huis voor prototypes

Een prototype is een model product dat is gemaakt om te testen voordat het eindproduct wordt gebouwd. Verschillende industrieën, zoals technologie en autoproductie, creëren prototypes om mogelijke problemen met het ontwerp van nieuwe producten te identificeren. Prototyping bespaart bedrijven geld, tijd en middelen omdat ze de verkoopbaarheid van hun concept kunnen testen voordat ze in het eindproduct investeren.

Het maken van een prototype is een mijlpaal bij het vervaardigen van een nieuw product.

Een prototype is in wezen een model waarmee je meerdere aspecten van de functionaliteit van jouw product kunt testen. De beste manier om een ​​prototype te maken, is door er een helemaal opnieuw te bouwen – dit geeft je een nauwkeurige weergave van het eindproduct. Het helemaal opnieuw bouwen van een werkend prototype is echter erg duur en tijdrovend, daarom gebruiken wij 3D-printen of andere methoden om een ​​fysieke weergave van hun ontwerpen te maken.

Hierdoor kunnen ze hun ontwerpen snel testen zonder dat ze eerst het eigenlijke product hoeven te vervaardigen. Prototyping stelt bedrijven in staat om eventuele problemen met hun product te identificeren voordat ze zich ertoe verbinden middelen uit te geven aan productiekosten.

Een prototype maken wanneer u een nieuw product wilt ontwikkelen is raadzaam.

Dit zal je helpen om problemen te identificeren en problemen in de productie langs de lijn te voorkomen. Prototyping vermindert risico’s en kosten bij het op de markt brengen van een nieuw product, omdat je jouw ideeën grondig kunt testen voordat je geld uitgeeft aan serieproductie. Het heeft ook het voordeel dat je jouw ontwerp op klanten kunt testen voordat je het aan het grote publiek vrijgeeft. Dit laat je weten of jouw ontwerp voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de gebruiker, wat je tijd en moeite bespaart bij het maken van jouw eindproduct.

Ter ondersteuning maken wij zelf 2 -en 3D-impressies, animaties en film, Virtual Reality (VR) producties, 3D-print schaalmodellen. Allemaal diensten die wij in-huis doen en die doorslaggevend zijn voor je besluitvorming.

Na de prototypes en 0-series.

Productontwikkeling is een traject met veel onzekerheden met maar een vast gegeven gedurende het traject: tegenwind!
Dit is geen negatieve uitleg maar een reële constatering. Projectontwikkeling is niet alleen een creatief en innovatief proces maar ook een proces waar je als een havik dreigingen in de gaten moet houden. Als eenmaal succesvol prototypes of 0-series zijn gemaakt en daarmee een belangrijke mijlpaal bereikt, komt het produceren in serie aanbod.

Holland Dynamics help ondernemers en bedrijven met haar uitgebreide netwerk bij het identificeren van de juiste fabrieken en producerende bedrijven in Nederland, Zuid-Korea, Vietnam en China.

Waarom ib Holland Dynamcis een goede sparringspartner is voor productontwikkeling.

We kennen onze klanten door en door en weten precies welke obstakels ze zullen tegenkomen. Wij weten dit ook uit eigen ervaring. Sommige innovaties zijn te mooi om aan de zijlijn te blijven staan, dus werden we in 2012 gefascineerd door de mogelijkheden van bamboe als hernieuwbare grondstof. Daar komt ons merk BambooTeq® vandaan. In binnen- en buiteland bekend om hoogwaardige halffabricaten op basis van bamboe. Een geschenk van de natuur.

Met onze eigen ervaringen in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten (ondernemen) kunnen wij ons volledig inleven in jouw opgaaf waardoor we je beter kunnen helpen. Wij weten dat snelheid belangrijk is, dat je niks aan je aandacht mag ontsnappen, dat torenhoge rekening voor ieder wiswasje je achteruitzet als daar nog geen verdiensten tegen overstaan, dat je snel 3D-renders nodig hebben om je documentatie en jouw website te maken, dat je grote risico’s moet nemen en daarbij een partij nodig hebt die met je meedenkt. Alleen al met deze ervaring zijn wij een uitstekende sparringpartner. Onze missie is eenduidig: wij helpen jouw ambities waar te maken.

Bekijk alle diensten van Ingenieursbureau Holland Dynamics.