Ontwerp en ingenieursbureau Holland Dynamics BV

De specialist in bruggenbouw die creativiteit met technische expertise combineert.

Bruggenspecialist met een compleet dienstenaanbod.

Als bruggenspecialist bereiden we alle benodigde stappen voor om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij de renovatie van een bestaande brug, de bouw van een nieuwe brug of de vervanging van een brug.

Werkzaamheden:

Opdrachtgevers kunnen leunen op onze ervaring.

Samenwerking met een expert in bruggenbouw biedt het voordeel van directe interactie met een deskundige. De aanwezigheid van uitgebreide ervaring is tegenwoordig niet meer iets wat je zomaar aanneemt. Ervaring vormt echter de basis voor efficiënte processen, snelheid en uitmuntende kwaliteit.

Ons team van bruggenexperts werkt jaarlijks aan zo’n 250 tot 300 projecten op diverse niveaus en heeft inmiddels meer dan 12.000 projecten succesvol afgerond.

Onze ervaring betekent ook dat we niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Onze expertise resulteert vrijwel altijd in een reductie van kosten. We hebben precieze kennis over wat nodig is in bruggenbouw en specialisatie daarin. Het is ook hierom dat wij veelvuldig voor collega ingenieursbureaus de bruggen uitwerken.

 

Alles start met een goed ontwerp.

Het is hier niet de juiste plek voor een uitgebreide uiteenzetting over de kenmerken van een effectief brugontwerp. Er zijn talrijke factoren die essentieel zijn voor het realiseren van een geslaagd ontwerp.

Echter, kort gezegd, slagen we er vaak in een evenwicht te vinden tussen budget, planning, kostenschattingen en esthetiek. Bovendien spelen vaste aspecten zoals duurzaamheid, langelevensduur, minimale onderhoudskosten, beheer en realistische haalbaarheid een rol. En niet te vergeten, creativiteit in zowel vormgeving als in processen.

Naast het ontwerpen waar het accent ligt om design, verzorgen wij de uitwerking van alle Schetsontwerpen (SO), Uitvoeringsontwerpen (UO), Definitieve Ontwerpen (DO), en indien nodig ook de Uitvoeringsontwerpen (UO) tekeningen.

Meer dan bruggen.
Waarom ib Holland Dynamcis een goede sparringspartner is voor productontwikkeling.

We kennen onze klanten door en door en weten precies welke obstakels ze zullen tegenkomen. Wij weten dit ook uit eigen ervaring. Sommige innovaties zijn te mooi om aan de zijlijn te blijven staan, dus werden we in 2012 gefascineerd door de mogelijkheden van bamboe als hernieuwbare grondstof. Daar komt ons merk BambooTeq® vandaan. In binnen- en buiteland bekend om hoogwaardige halffabricaten op basis van bamboe. Een geschenk van de natuur.

Met onze eigen ervaringen in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten (ondernemen) kunnen wij ons volledig inleven in jouw opgaaf waardoor we je beter kunnen helpen. Wij weten dat snelheid belangrijk is, dat je niks aan je aandacht mag ontsnappen, dat torenhoge rekening voor ieder wiswasje je achteruitzet als daar nog geen verdiensten tegen overstaan, dat je snel 3D-renders nodig hebben om je documentatie en jouw website te maken, dat je grote risico’s moet nemen en daarbij een partij nodig hebt die met je meedenkt. Alleen al met deze ervaring zijn wij een uitstekende sparringpartner. Onze missie is eenduidig: wij helpen jouw ambities waar te maken.

Lees hoe ibHD met een modualaire prametrische tool een fabrikant duizenden uren tekenwerk bespaart.

Het ontwerp

Een goed productontwerp is essentieel voor het waarborgen van kwaliteit, esthetiek, bruikbaarheid en innovatie. Het is een proces waarbij eerst een behoefte in de markt moet worden geïdentificeerd, gevolgd door het creëren van een innovatieve oplossing om aan die behoefte te voldoen. Daarna zijn de volgende stappen om jouw product te valideren met experts en het te testen met potentiële klanten om er zeker van te zijn dat het ontwerp aan hun verwachtingen voldoet. Ten slotte moet het product effectief worden vervaardigd en op de markt worden gebracht.

Een goed productontwerp
maakt het leven gemakkelijker.

Veel producten die tegenwoordig op de markt zijn, zouden niet bestaan ​​zonder een goed ontwerp. Een goed productontwerp is essentieel om effectief op de markt te kunnen concurreren. Alle bedrijven moeten met elkaar concurreren om klanten aan te trekken; een goed productontwerp is echter wat hen onderscheidt van de concurrentie. Onze ontwerpers maken voortdurend nieuwe ontwerpen of verbeteren bestaande om de concurrenten van onze opdrachtgevers voor te blijven.

Het niet opnemen van een goed productontwerp in het productieproces leidt tot verlies van potentiële klanten en marktaandeel. Als ontwerpers zijn wij altijd op zoek naar manieren om ons werk te verbeteren en onze productiviteit te verhogen. Wij geloven dat het opnemen van een goed productontwerp in onze workflows een grote rol heeft gespeeld bij het verbeteren van onze output als productontwerpers. Wij gebruiken hoogwaardige 3D printers en tools als onderdeel van onze dagelijkse workflows; dit zorgt ervoor dat al onze opdrachtgevers werk van topkwaliteit krijgen.

Onze productontwerpers zorgen ervoor dat hun producten functioneel, betrouwbaar, esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, terwijl ze waar nodig ook innovatie toevoegen. Het waarborgen van een hoogwaardige klantervaring is cruciaal in de competitieve markt van vandaag; dit kan worden bereikt door producten te ontwerpen die bruikbaar en begrijpelijk zijn voor alle gebruikers.

Alles in huis voor prototypes

Een prototype is een model product dat is gemaakt om te testen voordat het eindproduct wordt gebouwd. Verschillende industrieën, zoals technologie en autoproductie, creëren prototypes om mogelijke problemen met het ontwerp van nieuwe producten te identificeren. Prototyping bespaart bedrijven geld, tijd en middelen omdat ze de verkoopbaarheid van hun concept kunnen testen voordat ze in het eindproduct investeren.

Het maken van een prototype is een mijlpaal bij het vervaardigen van een nieuw product.

Een prototype is in wezen een model waarmee je meerdere aspecten van de functionaliteit van jouw product kunt testen. De beste manier om een ​​prototype te maken, is door er een helemaal opnieuw te bouwen – dit geeft je een nauwkeurige weergave van het eindproduct. Het helemaal opnieuw bouwen van een werkend prototype is echter erg duur en tijdrovend, daarom gebruiken wij 3D-printen of andere methoden om een ​​fysieke weergave van hun ontwerpen te maken.

Hierdoor kunnen ze hun ontwerpen snel testen zonder dat ze eerst het eigenlijke product hoeven te vervaardigen. Prototyping stelt bedrijven in staat om eventuele problemen met hun product te identificeren voordat ze zich ertoe verbinden middelen uit te geven aan productiekosten.

Een prototype maken wanneer u een nieuw product wilt ontwikkelen is raadzaam.

Dit zal je helpen om problemen te identificeren en problemen in de productie langs de lijn te voorkomen. Prototyping vermindert risico’s en kosten bij het op de markt brengen van een nieuw product, omdat je jouw ideeën grondig kunt testen voordat je geld uitgeeft aan serieproductie. Het heeft ook het voordeel dat je jouw ontwerp op klanten kunt testen voordat je het aan het grote publiek vrijgeeft. Dit laat je weten of jouw ontwerp voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de gebruiker, wat je tijd en moeite bespaart bij het maken van jouw eindproduct.

Ter ondersteuning maken wij zelf 2 -en 3D-impressies, animaties en film, Virtual Reality (VR) producties, 3D-print schaalmodellen. Allemaal diensten die wij in-huis doen en die doorslaggevend zijn voor je besluitvorming.

Na de prototypes en 0-series.

Productontwikkeling is een traject met veel onzekerheden met maar een vast gegeven gedurende het traject: tegenwind!
Dit is geen negatieve uitleg maar een reële constatering. Projectontwikkeling is niet alleen een creatief en innovatief proces maar ook een proces waar je als een havik dreigingen in de gaten moet houden. Als eenmaal succesvol prototypes of 0-series zijn gemaakt en daarmee een belangrijke mijlpaal bereikt, komt het produceren in serie aanbod.

Holland Dynamics help ondernemers en bedrijven met haar uitgebreide netwerk bij het identificeren van de juiste fabrieken en producerende bedrijven in Nederland, Zuid-Korea, Vietnam en China.

Bekijk alle diensten van Ingenieursbureau Holland Dynamics.