Ontwerp en ingenieursbureau Holland Dynamics BV

Wij leveren een krachtige synergie van creativiteit, techniek en technologie.

Ons bureau in 3 kenmerken:

1. Jouw ambities!

Onze belangrijkste missie is het realiseren van jouw ambities. Dit garandeert dat je bij ons terugkomt.

2. Houd het simpel.

Ondanks de complexiteit die soms in ons werk schuilt, zetten we ons in om eenvoudige oplossingen en processen te leveren. Onze pragmatische benadering werkt.

3. Elke uitdaging.

Wij zijn niet bang voor uitdagingen en vinden altijd een passende oplossing.

Het managementteam van ibHD

Het managementteam van ibHD wordt gevormd door Daniël en Arjan. Het accent bij Daniël ligt bij de algemene zaken van het bureau en bij Arjan bij de techniek en constructie.

Arjan Pols (L)

Na zijn afgeronde opleiding Civiele techniek aan de Haagse Hogeschool heeft Arjan ruime werkervaring opgedaan in de offshore-industrie en was als senior engineer betrokken bij het ontwerpen van staalconstructies, gedurende een periode van 11 jaar. De werkzaamheden bestonden uit engineering werk voor diverse offshore installatie- en removal projecten in zowel olie-  en gasprojecten als windmolenprojecten. Ook is Arjan  betrokken geweest bij de bouw van betonnen tunnelelementen voor de Noord-Zuid metrolijn in Amsterdam. De laatste jaren is Arjan  zich gaan specialiseren in het ontwerpen van brugconstructies en andere civiele werken.

Daniël van den Eijkel

Na een periode als wiskundedocent te hebben gewerkt heeft Daniël de overstap gemaakt naar de mooie wereld van de bouw. Op de Haagse Hogeschool heeft hij de opleiding bouwkunde afgerond  met als specialisatie kostenontwikkelingen en proces- en informatiemanagement (BIM). Daarna heeft Daniël ruime werkervaring opgedaan in wegenbouw, hoogbouw en weg- en waterbouw (civiele techniek).

Wij willen veel lachen, mooie dingen doen
en de ambities van onze klanten waarmaken.

In een informele omgeving werken wij op basis van gelijkwaardigheid en overtuigende argumenten, zowel binnen ons team als met onze opdrachtgevers. Hoewel ons werk vaak serieus en soms van groot belang is, mag plezier nooit ontbreken.


Ingenieursbureau Holland Dynamics BV
Rijndijk 70
2331 AH Leiden

T: 071 240 30 06
[email protected]


Ingenieursbureau Holland Dynamics BV is lid van Koninklijke NLingenieurs.
Koninklijke NLingenieurs is de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus.


Ingenieursbureau Holland Dynamics BV is lid van Koninklijke Bouwend Nederland.
Koninklijke Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4800 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.