Ontwerp en ingenieursbureau Holland Dynamics BV

Werken bij Holland Dynamics

Alle ruimte voor creativiteit.

Als ons bureaukarakter en onze missie je aanspreken en je onze visie ondersteunt, dan hebben we altijd ruimte voor jouw talent. Bij de oprichting en vormgeving van ons bureau hebben we uitgebreid gesproken over onze eerdere eigen professionele ervaringen, zowel de positieve als negatieve. We hebben ook goed nagedacht over de sfeer en wat belangrijk is voor ons ingenieursbureau. Eén ding waren we het unaniem over eens: we willen geen urenfabriek zijn! We willen af van geforceerde maandelijkse uren-targets die te veel de creativiteit beperken. In plaats daarvan willen we een bureau zijn met veel ruimte voor creativiteit. De rest, zoals we nu weten, volgt vanzelf.

Onze missie is heilig:
de ambities van onze opdrachtgevers waarmaken.

Onze missie is als doelstelling eenvoudig en alles bepalend.

Alle functies

Voor alle functies binnen ons bedrijf verwachten we dat je beschikt over een WO/HBO werk- en denkniveau, ten minste 5 jaar relevante werkervaring en uitstekende vaardigheden in jouw vakgebied. We vinden het belangrijk dat je betrouwbaar bent en je afspraken met collega’s en klanten nakomt.

We zijn nadrukkelijk op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over hun werk. “Het lijkt me leuk of interessant” is niet voldoende. In ruil daarvoor zorgen we op alle mogelijke manieren voor jou, net zoals we dat doen voor alle medewerkers binnen ons bureau. Alles is bespreekbaar.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat formele opleidingen niet altijd een oplossing bieden. Als er al een gerichte opleiding bestaat voor een bepaalde technologie, dan is deze vaak al achterhaald. Wij staan volledig open voor bijvoorbeeld programmeurs die zelfstandig kennis en ervaring hebben opgedaan. Wij kijken naar vaardigheden en de manier waarop mensen in bepaalde situaties handelen.

Jij?

Onze ideale toekomstige collega in een paar kernwoorden? Deskundig, leergierig, enthousiast, vriendelijk en met een vleugje humor. Meer vragen we eigenlijk niet.

Beschikbare functies:

Programmeurs met ervaring in Grasshopper, Rhino.

Als onderdeel van ons team van parametrische programmeurs en modelleurs draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van tools waarmee onze klanten parametrisch kunnen ontwerpen. Expertise in Grasshopper is essentieel voor deze rol. Onze benadering gaat verder dan louter programmeren; we streven ernaar onze klanten in staat te stellen parametrisch ontwerpen naadloos te integreren in hun huidige bedrijfsvoering en er daadwerkelijk profijt van te hebben. Onze focus ligt voornamelijk op modulaire parametriciteit, aangezien dit voor veel bedrijven de meest logische en praktische keuze is.

Net als bij veel software, kan de opleiding voor programma’s als Rhino, Grasshopper soms niet bijbenen wat de markt vraagt. Wij waarderen zelfgeleerde programmeurs en nodigen je van harte uit. Op basis van je ervaring en kundigheid kijken we naar de beste positie voor je binnen ons team. Door intensieve samenwerking binnen onze grotere groep krijg je ook volop de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je kennis uit te breiden.

Ervaring met Telka of Revit is een voordeel.

>Wij bieden je een uitstekende baan met prima arbeidsvoorwaarden in een hecht en super leuk team. We zien ernaar uit je te ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek! Maak een afspraak en stuur je bericht naar [email protected]

Locatie: vestiging in Rijnsburg.

Senior Python Software Developer met leidinggevende capaciteiten.

Het team is wendbaar. Als Python Developer onderhoud je de bestaande code en implementeer je nieuwe functionaliteit. Je bent constructief en betrokken en draagt nieuwe ideeën aan. Dat geldt natuurlijk voor de code base en techniek, maar ook voor gebruikersfunctionaliteit. Daarnaast maak je onderdeel uit een team parametrisch programmeurs. Met dit team werk je aan verschillende projecten. Als senior developer werk je ook actief mee aan de uitbreiding van het team.

Wij bieden je een uitstekende baan met prima arbeidsvoorwaarden in een hecht en super leuk team. We zien ernaar uit je te ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek! Maak een afspraak en stuur je bericht naar [email protected]

Locatie: vestiging in Rijnsburg.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in een van de openstaande functies, stuur dan een email met CV naar [email protected]


Ingenieursbureau Holland Dynamics BV
Rijndijk 70
2331 AH Leiden

T: 071 240 30 06
[email protected]

  • Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
  • Wij hebben op dit moment geen ruimte voor stageplaatsen.
  • Geen sollicitaties en/of bemiddeling via bemiddelingsbureaus.