Ontwerp en ingenieursbureau Holland Dynamics BV

Werken bij Holland Dynamics

Is het een perfecte match?

Als ons bureaukarakter en onze missie je aanspreken en je onze visie ondersteunt, dan hebben we altijd ruimte voor jouw talent. Bij de oprichting en vormgeving van ons bureau hebben we uitgebreid gesproken over onze eerdere eigen professionele ervaringen, zowel de positieve als negatieve. We hebben ook goed nagedacht over de sfeer en wat belangrijk is voor ons ingenieursbureau. Eén ding waren we het unaniem over eens: we willen geen urenfabriek zijn! We willen af van geforceerde maandelijkse uren-targets die te veel de creativiteit beperken. In plaats daarvan willen we een bureau zijn met veel ruimte voor creativiteit. De rest, zoals we nu weten, volgt vanzelf.

Onze missie is heilig:
de ambities van onze opdrachtgevers waarmaken.

Onze missie is als doelstelling eenvoudig en alles bepalend.

Alle functies

Voor alle functies binnen ons bedrijf verwachten we dat je beschikt over een WO/HBO werk- en denkniveau, ten minste 5 jaar relevante werkervaring en uitstekende vaardigheden in jouw vakgebied. We vinden het belangrijk dat je betrouwbaar bent en je afspraken met collega’s en klanten nakomt.

We zijn nadrukkelijk op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over hun werk. “Het lijkt me leuk of interessant” is niet voldoende. In ruil daarvoor zorgen we op alle mogelijke manieren voor jou, net zoals we dat doen voor alle medewerkers binnen ons bureau. Alles is bespreekbaar.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat formele opleidingen niet altijd een oplossing bieden. Als er al een gerichte opleiding bestaat voor een bepaalde technologie, dan is deze vaak al achterhaald. Wij staan volledig open voor bijvoorbeeld programmeurs die zelfstandig kennis en ervaring hebben opgedaan. Wij kijken naar vaardigheden en de manier waarop mensen in bepaalde situaties handelen.

  • Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
  • Wij hebben op dit moment geen ruimte voor stageplaatsen.
  • Geen sollicitaties en/of bemiddeling via bemiddelingsbureaus.

Beschikbare functies:

BIM modelleur

  • 24 tot 40 uur per week.

Lead product designer

  • 24 tot 40 uur per week.
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

Website Developer

  • 32 tot 40 uur per week.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in een van de openstaande functies, stuur dan een email met CV naar [email protected]


Ingenieursbureau Holland Dynamics BV
Rijndijk 70
2331 AH Leiden

T: 071 408 43 21
[email protected]