Ontwerp en ingenieursbureau Holland Dynamics BV

Media en ICT

Informatietechnologie (ICT) is essentieel voor het functioneren van bedrijven en organisaties.

ICT helpt bedrijven efficiënter en winstgevender te zijn. Daarnaast moeten bedrijven hun ICT-middelen effectief beheren om problemen te voorkomen. Zonder ICT zou de wereld veel minder efficiënt en productief zijn.

Met de snelle ontwikkeling van informatietechnologie hebben bijna alle bedrijven informatietechnologie toegepast in hun dagelijkse werk. Ze gebruiken dit om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen. ICT helpt bedrijven efficiënter te werken, omdat het menselijke fouten vermindert. Het helpt ook om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, wat tijd en moeite bespaart. Zonder ICT zouden organisaties tijd en moeite verspillen aan inefficiënte systemen die leiden tot lagere winsten. Het beheren van ICT-middelen is eenvoudig; het nalaten hiervan kan echter catastrofaal zijn voor de prestaties van een bedrijf.

Techniek is niet meer los te zien van technologie.

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is niet meer weg te denken uit ons leven. Het heeft de manier veranderd waarop we films kijken, boeken lezen en met elkaar communiceren. Maar niet alle ICT is gelijk geschapen. Slecht geïmplementeerde ICT kan bedrijven en innovaties ernstig ontwrichten. Holland Dynamics heeft te vaak meegemaakt dat slecht geïmplementeerde ICT bij onze klanten innovaties blokkeren. Wij zijn zelf adviezen gaan geven op het gebied van ICT implementaties. Holland Dynamics helpt bedrijven met de inventarisatie en advies om de meest efficiënte ICT-omgeving te creëren.

ICT

  • Second opinion en onafhankelijk ICT-netwerk ontwerp en inrichting.
  • Software, netwerk en hardware advies.

Multimedia

  • 3D visualisaties
  • 3D interactieve producties
  • Virtual Reality
  • Augmented Reality
  • 3D printing